ROCKET LEAGUE TURNIR

ROCKET LEAGUE TURNIR

Race Mania Gaming Weekend pwrd by Story.hr & GameHub


PRIJAVI SE ZA TURNIR U ROCKET LEAGUE!


Polako nam se bliži Race Mania Gaming Weekend, događaj u organizaciji GameHub TV-a i časopisa Story! Ova adrenalinska gaming ekstravaganza je zbog nepredviđenih okolnosti trenutno odgođena. Mjesto održavanja ostaje u zagrebačkom Avenue Mallu. Za više informacija, bit ćete na vrijeme obaviješteni. 

Uz brojne zanimljivosti poput simulatora vožnje, isprobavanja raznih racing igara i mini expoa, održat će se i 3v3 Rocket League turnir!

Race Mania Gaming Weekend 3 v 3 Rocket Leageu turnir igrat će se na računalima te će sadržavati kvalifikacije koje će se održati online vikend prije završnice u zagrebačkom Avenue Mallu. 

Prijaviti se možete na mail info@gamehub.hr a nakon uspješne prijave, sve informacije o turniru moći ćete pronaći na GameHub Discordu. Broj prijava timova je neograničen, broj igrača po timu je 3, a svi igrači moraju moći sudjelovati u oba dana offline završnice. Prijava mora sadržavati ime i prezime svakog igrača, ime tima te datum i godinu rođenja svakog igrača. 

Prvo će se održati online dio kvalifikacija gdje će se odrediti najboljih 16 timova. Oni će se u susresti u offline osmini finala u subotu dok će nedjelja biti rezervirana za četvrtfinale, polufinale i finale. Za sve upite i regularnost turnira bit će zaduženi admini ili suci koji će u svakom trenutku biti na raspolaganju za sve upite. Igrači smiju ponijeti i koristiti svoju periferiju za turnir kao i upaliti svoje accounte na samom turniru. 

Pratnja i navijači naših natjecatelja moći će uživo pratiti turnir gdje će se za njihovo osvježenje pobrinuti naši sponzori. U suradnji s Avenue Mallom, osigurali smo i bogate nagrade za prva tri mjesta.

Vrijeme je da uronite u svijet virtualnog uzbuđenja, povežete se s kolegama igračima i osjetite uzbuđenje natjecanja! Prijavite se za turnir u Rocket Leagueu,  uputite se u Avenue Mall na nezaboravno iskustvo igranja na Race Mania Gaming Weekendu! Više informacija uskoro.