AFK - Away from keyboard

AFK show ili “Away from keyboard” emisija je koja IRL ugošćuje najvažnije osobe iz svijeta gaminga. Pod voditeljskom palicom naših prepoznatljivih lica - Pixie Trash i Vece, svake subote  u 19 sati možete vidjeti i čuti streamere, gamere, youtubere, developere, game dizajnere, cosplayere, organizatore turnira i mnoge druge. Tako smo dosad, između ostalog, ugostili Luku Perkovića “Perkza”, Daniela Lučića, Nikolu Stolnika, Gallusandallu, ZEFYxo, Zagreb Tekken Showdown, Luku Marušića, Luku Žučka, Bunnyaniii...

Svi koji imaju za reći nešto pametno i zanimljivo o nekom sektoru unutar gaminga, dobrodošli su u AFK!


  • Pogledaj epizode

HOT SEAT

Na našu “vruću” stolicu kod Dunje i Lea sjedaju javne osobe, uz čiju pomoć želimo gaming približiti široj populaciji. Glavna “caka” u ovoj emisiji je to da gosti moraju igrati zadanu igru, dok im voditelji postavljaju pitanja. Tako su maksimalno koncentrirani na nešto drugo dok razgovaraju s voditeljima pa su onda i maksimalno iskreni jer se rijetko tko u ovakvim uvjetima može kontrolirati :) Dosad smo ugostili Zsa Zsu, Tomislava Tomaševića, Gordana Giričeka, Alberta Gajšaka, Ninu Kraljić,Mrleta,Igora Mešina, Enu Rajić, Asima Ugljena i Sašu Cvetojevića, a uskoro će i brojne druge javne osobe imati priliku iskusiti ovu netipičnu vrstu intervjua.


  • Pogledaj epizode

ESPORT REPORT

Europski prvak u World of Tanks i osvajač brojnih drugih prvenstava i nagrada, Vedran Jelavić aka Veco Kazna, svakog vas tjedna vodi kroz novosti u esportu. Od pregleda vijesti, analiza proteklih turnira ili kratkih intervjua s poznatim regionalnim esportašima, Veci ništa važno ne promiče.


  • Pogledaj epizode

TOP 10

Na GameHubu volimo svaku konstruktivnu raspravu, a jedna od najčešćih u svijetu gaminga je ona koja je igra najbolja u kojem žanru. Pa su naši voditelji i urednici Pixie Trash i Dean odlučili ponuditi favorite u obliku ljestvice Top 10. Tako su dosad, među ostalim, odlučili koje su im najbolje igre bazirane na WWII, što izdvajaju od nogometnih igara ili koje su im najdraže horor igre. Pratite njihove ljestvice i uključite se u raspravu!


  • Pogledaj epizode

GAMEPLAY

Naši gameri omogućit će vam da s njima proživite iskustva u najnovijim igrama. Playthroughovi, walkthroughovi, first impression, kompetitivno ili samo ležerno igranje, naši partneri donose vam sate i sate gameplay zabave.


  • Pogledaj epizode
AFK - Away from keyboard

AFK - Away from keyboard

HOT SEAT

HOT SEAT

ESPORT REPORT

ESPORT REPORT

TOP 10

TOP 10

GAMEPLAY

GAMEPLAY

PARTNERSKI SADRŽAJ

Na GameHubu smo ponosni na naše programske partnere koji nam pomažu imati što raznovrsniji i bolji sadržaj. Tako u svako doba dana možete pronaći različite formate naših partnera: Reboota, Good Gamea, ZTS-a, Gallasandalle,Lavveka, A1 Adria lige, Tehixa, Mrtvog piksela, PC Crazy Daria, a uskoro i mnogih drugih.